Herbalife Formula 2 vitamin és ásványi komplex nőknek

fogjuk a lupét

(Forrás)

Termékről további információt itt találsz

Lapozd át a termékkatalógust,

Útmutató a Herbalife termékekhez, milyen előnyei vannak, milyen kombinációban fogyaszd és melyiket vidd magaddal, ha rohanásban vagy. Nézd meg a legújabb verziót, és ha további információra van szükséged egy egészséges, aktív életmódról, különösen akkor, ha glutén és tejmentes diétán vagy – akkor lépj kapcsolatba velem.

Megjegyzés

  • 1995 január óta folyamatosan, napi szinten használom  a Herbalife termékeket.  Csak egy ok a sok közül: 18 éves koromtól regisztrált pajzsmirigy betegként a vérnyomás és keringési problémák a sok gyógyszer ellenére csak fokozódtak. A Formula 1 Egészséges táplálékhoz felvéve a Herbalifeline-t ( és a SchizandraPlust) no meg egy kicsit átalakítva a hagyományos táplálkozást, vízivási szokásokat, napi 30 perc sportot beillesztve, figyelve a Herbalife Formula 1 segítségével beállított testsúlyra – pajzsmirigy nélkül (1994-ben degeneratív elváltozás miatt eltávolítva) is el tudtam érni a gyógyszermentességet. Most 63 évesen sem használok semmiféle gyógyszert. Az én történetem egyedi, saját felelősségre történt. Nekem megérte a próbálkozást.
  • Formula 2 Multivitamint (ennek továbbfejlesztett változata ez az új Formula 2) a fogyási időszakban, majd az azt követő súlystabilizálási időszakban folyamatosan használtam. Mai napig is, amint beköszönt a nyirkos-lucskos idő,  a Formula 2 is szerepet kap nálunk.

Árakkal kapcsolatos információkért, vagy ha vásárolni szeretnél,

közvetlenül tőlem, a megadott elérhetőségeken keresztül lehet.

Van még két hírem. Tudod a jó és a rossz!

  • Az ideális testsúly, forma, jó közérzet, magas energiaszint elérése, megtartása egy életre szóló projekt. Közben azért Érezd jól magad!
  • Elérni, felépíteni egy kérdés. Hogyan tartsuk meg hosszútávon?

JÓ HÍREK ITT!

Ajándék a vásárlásért

ROSSZ HÍREK ITT!