Rólam

Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint elérése, fenntartása egy életre szóló projekt.

Örök kérdés: Mit készítsek, hogy a változásokkal lépést tartsak? Mit főzzek, hogy az elért eredményeket megtartsam? Milyen tervet készítsek, hogy a lehető leghosszabb ideig a legjobb formámat tudjam hozni?

Önmagában sem könnyű feladat.

Spékeljük meg glutén- és tejmentességgel, Heine-Medin korral (polio) és pajzsmirigy nélküliséggel.

Nagyon egyszerű, gazdaságos konyhát vezetek,több mint 60 év tejmentes, több mint 40 év főzési-sütési , több mint 20 év gluténmentes tapasztalattal.

A Herbalife termékeket 1994-ben iktattam be a táplálkozási tervembe. Elsőként műtéti felkészítésre (pajzsmirigy eltávolítás), majd fogyásra. Közben rájöttem, hogy mennyire leegyszerűsíti az életemet, hiszen egy reggeli shake-kel nem csak egy étkezést tudok megoldani glutén és tejmentesen, gluténmentes vegán (kiváltani), hanem a koncentrált tápanyag bevitellel, a kalória-kontrollált étrenddel  20 évig az elért eredményeim megtartását is biztosítani tudom. Eredményeim nem tipikusak, egyénenként eltérőek. Természetesen ehhez a táplálkozás mellett a megfelelő vízbevitel, napi sport beiktatása, relaxációs technikák elsajátítása is elengedhetetlen volt, de hát erről szol a Herbalife életstílus.

Nem titkos az az információ sem, hogy 1994 óta ezzel foglalkozom. Független Herbalife Tag vagyok.  Segítem azokat a személyeket, akik hosszútávú stabil megoldást keresnek

* kiegyensúlyozott táplálkozás,

* testsúly kérdés,  (fogyás-súlytartás-erősödés),

* életmód váltás

témakörökben.

A hivatalos Herbalife Magyarország Kft weboldaláért keresse fel a Herbalife.hu oldalt.