Útravaló – Visszaváró glutén és tejmentesen

Koncentráljunk a szabadságra, nyaralásra, rövidebb-hosszabb kiruccanásra.
Hol töltöd a vakációt? Itthon? Külföldön?
Mennyi időre mész el? Hosszú hétvégére? 1-2 hétre? 1 hónapra?
Mivel utazol? Autóval? Busszal? Vonattal? Repülővel?
Checklistád készen van?
 

TIPPEK ÚTRA VALÓNAK!

1./ Egy doboz gluténmentes vegán Herbalife Formula 1 Kiegyensulyozott Shake Mix( Beszerezhető ITT ! )kis helyen elfér , egy kevés vízzel bárhol, bármikor teljes értékű gyorsétel készíthető. Naponta 1-2 főétkezés tudok kiváltani vele. Ha nem látod a jelentőségét, semmi probléma. Abba viszont biztos vagyok, hogy a./ autóval nem robbantál le útközben, b./ árvíz miatt nem szállítottak még le vonatról és csak 8 órával később értél a célállomásra, c./ néhány órával később nem indult még repülőgéped.
2./ Herbal Aloe Soothing gel ( Beszerezhető ITT! )szerepel a checklistádon? Ne hagyd ki! Jo szolgálatot tesz égés, leégés, csípések esetén, bőrnyugtató, nálam ez a „gyors-regeneráló”. Ha repülővel utazol, mindig a feladott poggyászban legyen, a többi pipere-cuccal ! (Aloe-Max, ha belülről is kényeztetni akarod magad)
3./ Ha kocsival, busszal, vagy vonattal utazol, jól behűtött vizesflakkont tekerd be újságpapírba! Nem akarod kiröhögtetni magad ezzel a szocreál dizájnnal? Semmi probléma! Akkor igyad melegen a vizet! Az újságpapír kitűnő hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Sokkal tovább hűvösebb marad szomjoltó itókád. (Repülőre ez a megoldás nem alkalmazható. Csak annyi vizet vigyél magaddal, amennyit elfogyasztasz a biztonsági ellenőrzésig.)
4./
Valami kenyérféle, amit szeretsz és jól bírja a szállítást.
5./ Ha egy keksz 6 nap után is ugyan olyan friss, mint a sütés napján, bátran bekerülhet az pakkba.
6./ Amikor elég csak 1-2 falat. Csicseriborsó snack gluténmentes vegán

TIPPEK VISSZA-VÁRÓNAK!

Bármennyi ideig is voltál távol, nem árt, ha van egy kis hazai a fagyasztóban.

Gyorsan finomat az éhes vándornak!

  1. Jol bírja a fagyasztást is a Naturbit Alfa-Mix Barna kenyér . Hazai ízekre vágysz? Kikapod a szeletelve eltett kenyérkét a fagyasztóból, ha nagyon gyorsan akarod készíteni csak bedobod a pirítóba, és már kész is.

Van még két hírem. Tudod a jó és a rossz!

  • Az ideális testsúly, forma, jó közérzet, magas energiaszint elérése, megtartása egy életre szóló projekt. Közben azért Érezd jól magad!
  • Elérni, felépíteni egy kérdés. Hogyan tartsuk meg hosszútávon?

JÓ HÍREK ITT!

ROSSZ HÍREK ITT!